fbpx

STRESSZOLDÓ-ÖNISMERETI SÉTA A TERMÉSZETBEN

Tapasztald meg az elmélyülés, a befelé figyelés, jótékony hatását a természetben, az erdő befogadó, spirituális közegében!

Minden helyen, minden közegben másképp viselkedünk, különböző ingerek érnek, amik eltérő működést váltanak ki belőlünk. Ha úgy érzed, hogy a hétköznapokban, a megszokott közegeidben kevés a lehetőséged az elcsendesülésre, arra hogy lelassulj, figyelj magadra, ez a program hasznos lehet számodra.

Három óra, magadért

A program célja, hogy egy rövid, kellemes séta alkalmával ne csak fizikailag vezesselek az erdei ösvényeken, hanem egy olyan utat is mutassak, ami segít Neked a változásban, megküzdeni egy kihívással, átlendülni egy elakadáson.

A sétákon egyrészt mint túravezető leszek ott: igyekszem olyan helyeket és látnivalókat is meg- illetve bemutatni, ami számodra újdonság lehet. Másrészt mint coach, az általam ismert és alkalmazott eszközökkel szeretném segíteni az önismereted mélyülését, valamint hogy más nézőpontból is ráláss magadra, az előtted álló feladatra.

A nyáron indított önismereti séta sorozat a téli időszakban hétvégi napokon, tartalmasabb, színesebb tematikával kerül megrendezésre.

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez