fbpx

Túravezető Tanfolyam – 2020

 

tvose_logo_2013_kalaposKedves Természetjáró Barátunk!

A Túravezető Oktatók Sportegyesülete 2020-ban immáron 23. alkalommal rendezi meg gyalogos túravezető képzését. A tanfolyam minden olyan szükséges elméleti és gyakorlati tudást megad, amelynek segítik a belföldi (magyarországi) egy- vagy többnapos kirándulások, túrák tervezését és lebonyolítását. A tanfolyam sikeres elvégzését követően lehetőség nyílik MTSZ túravezető vizsgára való jelentkezésre is.

A képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek már természetjáró múlttal, legalább alapszintű térképolvasási és tájékozódási ismeretekkel, és az a céljuk hogy egyesületi (szakosztályi) kereteken belül túrákat szervezzenek és vezessenek. Az 14 különböző tantárgyon keresztül átadott tudásanyag segítségével az öt hónapos képzés alatt betekintés nyerhető a túravezetés “mesterségébe”, a gyakorlati foglalkozásokon pedig a tájékozódási ismeretek mellett konkrét túravezetési és táborozási tapasztalatok is szerezhetők.

Az előképzettséggel még nem rendelkezők számára javasolt az alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretek tanfolyam elvégzése.

 

 

A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei:

  • a részletes kiírásban szereplő összes feltétel elfogadása, beleértve a kötelező foglalkozásokon való részvételt
  • a jelentkezési lap pontos kitöltése, és a kiírásban szereplők alapján történő beadása

A jelentkezési lapok feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik. Amennyiben a jelentkezések száma meghaladja a kiírásban szereplő maximális tanfolyami keretlétszámot, úgy a kiírásban szereplő módon kerülnek kiválasztásra a tanfolyamra felvételt nyerő hallgatók.

A jelentkezési időszak lezárult, a jelentkezés leadók számára január 3-án küldünk értesítést az elbírálás eredményéről.

 


 

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Túravezetés