Túravezető Tanfolyam – 2020

 

tvose_logo_2013_kalaposKedves Természetjáró Barátunk!

A Túravezető Oktatók Sportegyesülete 2020-ban immáron 23. alkalommal rendezi meg gyalogos túravezető képzését. A tanfolyam minden olyan szükséges elméleti és gyakorlati tudást megad, amelynek segítségével lehetőség nyílik belföldi (magyarországi) egy- vagy többnapos kirándulások, túrák tervezésére. A tanfolyam sikeres elvégzését követően lehetőség nyílik MTSZ túravezető vizsgára való jelentkezésre is.

A képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek már természetjáró múlttal, legalább alapszintű térképolvasási és tájékozódási ismeretekkel, és az a céljuk hogy egyesületi (szakosztályi) kereteken belül túrákat szervezzenek és vezessenek. Az 14 különböző tantárgyon keresztül átadott tudásanyag segítségével az öt hónapos képzés alatt betekintés nyerhető a túravezetés “mesterségébe”, a gyakorlati foglalkozásokon pedig a tájékozódási ismeretek mellett konkrét túravezetési és táborozási tapasztalatok is szerezhetők.

Az előképzettséggel még nem rendelkezők számára javasolt az alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretek tanfolyam elvégzése.

Következő képzésünk 2020. januárjában indul, a végleges tanfolyamkiírást 2019. november 15-én tesszük közzé, ekkortól indul a jelentkezések fogadása is.


Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Túravezetés