Túravezető Tanfolyam – 2019

 

tvose_logo_2013_kalaposKedves Természetjáró Barátunk!

A Túravezető Oktatók Sportegyesülete 2019-ben immáron 22. alkalommal rendezi meg gyalogos túravezető képzését. A tanfolyam minden olyan szükséges elméleti és gyakorlati tudást megad, amelynek segítségével lehetőség nyílik belföldi (magyarországi) egy- vagy többnapos kirándulások, túrák tervezésére. A tanfolyam sikeres elvégzését követően lehetőség nyílik MTSZ túravezető vizsgára való jelentkezésre is.

A következő képzésünket, frissített tematikával és tananyagokkal, 2019. január 8-án indítottuk el.

A képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek már természetjáró múlttal, legalább alapszintű térképolvasási és tájékozódási ismeretekkel, és az a céljuk hogy egyesületi (szakosztályi) kereteken belül túrákat szervezzenek és vezessenek. Az 14 különböző tantárgyon keresztül átadott tudásanyag segítségével az öt hónapos képzés alatt betekintés nyerhető a túravezetés “mesterségébe”, a gyakorlati foglalkozásokon pedig a tájékozódási ismeretek mellett konkrét túravezetési és táborozási tapasztalatok is szerezhetők.

Az előképzettséggel még nem rendelkezők számára javasolt az alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretek tanfolyam elvégzése.

Következő képzésünk 2020. januárjában indul, a tanfolyamkiírás 2019. novemberében kerül fel a weboldalunkra.


A 2019-es tanfolyamon sikeres vizsgát tett hallgatók:

Balassa Csilla
Cseke Anikó
Cserni Ágota
Fehér Zoltán
Fűrész Ferenc
Gráczerné Kapu Beáta
Hanák-Fehér Gabriella
Horváth Dániel
Kaló Erika
Kiss Erika
Koncz Nóra
Kondár Sándor
Kovács Szilvia
Olláry Róbert
Pap Nándor
Simon Anikó
Sustik Tiborné (Edit)
Szabó Diána
Szalai Csaba
Turóczi Eszter

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez