Túravezető Tanfolyam – 2019

 

tvose_logo_2013_kalaposKedves Természetjáró Barátunk!

A Túravezető Oktatók Sportegyesülete 2019-ben immáron 22. alkalommal rendezi meg gyalogos túravezető képzését. A tanfolyam minden olyan szükséges elméleti és gyakorlati tudást megad, amelynek segítségével lehetőség nyílik belföldi (magyarországi) egy- vagy többnapos kirándulások, túrák tervezésére. A tanfolyam sikeres elvégzését követően lehetőség nyílik MTSZ túravezető vizsgára való jelentkezésre is.

A következő képzésünket, frissített tematikával és tananyagokkal, 2019. január 8-án indítjuk.

A képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek már természetjáró múlttal, legalább alapszintű térképolvasási és tájékozódási ismeretekkel, és az a céljuk hogy egyesületi (szakosztályi) kereteken belül túrákat szervezzenek és vezessenek. Az 14 különböző tantárgyon keresztül átadott tudásanyag segítségével az öt hónapos képzés alatt betekintés nyerhető a túravezetés “mesterségébe”, a gyakorlati foglalkozásokon pedig a tájékozódási ismeretek mellett konkrét túravezetési és táborozási tapasztalatok is szerezhetők.

Az előképzettséggel még nem rendelkezők számára javasolt az alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretek tanfolyam elvégzése.

A tanfolyamra történő jelentkezések fogadása 2018. december 31-én lezárult, jelenleg a beérkezett jelentkezések feldolgozása történik. Mivel a befogadott jelentkezések száma sokkal több, mint a lehetséges maximális tanfolyami létszám, ezért sajnos nem minden jelentkezést tudunk majd elfogadni. A sikeres felvételről, vagy az esetleges elutasításról minden jelentkezőnek külön tájékoztató levelet küldünk, legkésőbb január 4-éig.

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez