fbpx

Őszi Mátra Teljesítménytúra

2016OM30

8. ŐSZI MÁTRA TELJESÍTMÉNYTÚRA, 2016. október 8.

Túra útvonala: Galyatető -> Szalajkaház -> Bagolyirtás -> Keresztesti-nyereg -> Tót-hegyes -> Mátrakeresztes -> Falloskút -> Mátraszentimre -> Galyatető.Túraútvonal térkép letöltése.
Rajt/Cél helye: Galyatető, Kilátó étterem (Kodály Z. u. 17.)
Nevezés/Rajt Nevezés indul: 07:00-kor. A nevezésnél először a nevezési díj megfizetésével váltható ki a nevezési lap (előjelentkezést leadóknak előre kitöltjük),
majd a kitöltött és aláírt nevezési lap leadásakor adjuk ki az igazolófüzetet.
Nevezési díj: 1000 Ft
Indítási időpont: 07:30 – 09:00
Kérlek, hogy a helyszínre jutás megtervezésekor vedd figyelembe, hogy a rajt 09:00-kor mindenképp bezár, későbbi indulás nem lehetséges!
Túra távja és szintemelkedése: 31,7 km / 1200 méter
Ellenörző pontok száma: 6 normál ellenőrzőpont, illetve egy mozgó ellenőrzőpont! A mozgó ellenőrzőpont kihagyása esetén sem oklevél, sem kitűző nem jár a teljesítésért!
Maximális szintidő: 8 és fél óra
Ellátások a túrán: A túrán minimum két helyen lesz ellátás, várhatóan édesség, gyümölcs és innivaló, illetve célba érkezés után is frissítők várják a teljesítőket.
Figyelem! A túrára saját poharat mindenki hozzon magával!
Díjazás: Emléklap, és kitűző (minden évben más tartalommal).
Egyéb tudnivalók: Csomagmegőrzés a rajt/cél helyszínén megoldható.A túra útvonalának track-je letölthető GARMIN és GPS EXCHANGE formátumban. (A track nem Galyatető, hanem Mátrakeresztesi indulás/érkezéssel készült, de az útvonal pontos!)Ellenőrzőpontok nyitási és zárási ideje táblázatban.

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

TúravezetésTúravezetés