Túravezetés » Hírek

ALAPFOKÚ TÁJÉKOZÓDÁSI ÉS TÉRKÉPOLVASÁSI ISMERETEK TANFOLYAM

Alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretek tanfolyam – azoknak akik szeretnének magabiztosan mozogni az erdőben, és könnyedén kiigazodni a térképen. 6+2 foglalkozás, amely alatt az alapoktól egészen a középhaladó szintig elsajátítható a biztos tájékozódás készsége. A képzés felkészítést ad az MTSZ túravezető tanfolyamára is.

Bővebben »

KÖZÉPFOKÚ (BRONZJELVÉNYES) GYALOGOS TÚRAVEZETŐ TANFOLYAM

Ez a tanfolyam a már alapfokú térképolvasási és tájékozódási ismeretekkel rendelkező, rendszeresen túrázó természetjáróknak nyújt egy 5 hónapost képzést. A sikeres vizsgák után a hallgatók túravezetői igazolványt kapnak, és így bármely túraegyesületben lehetőségük nyílik belföldi túrák szervezésére és vezetésére.

Bővebben »

Nevezetes napok

A természetjárással kapcsolatos, nevezetes napok listája. Túraszervezéskor nézd meg, hátha segít a program kitalálásában!

Bővebben »

Szállásajánlat Kéktúrázóknak

Az Országos Kéktúra észak-magyarországi szakaszán, a Cserehátban, Tornabarakony községben működtet kimondottan turistáknak kialakított szállásokat a Barakonyi Patakvölgy Egyesület.

Bővebben »

Erdei Iskolák Magyarországon

Magyarországon jelenleg több mint 25 Erdei Iskola működik, az ország minden területén az alföldi régiótól a Északi-középhegységig, illetve a nyugati határszélig mindenfelé.

Bővebben »